Evo kojih 5 osobina otkriva da će muškarac biti dobar otac…

U početku svake veze svakoj djevojci je bitno da njen muškarac izgleda savršeno, da bude lijep, zgodan, nasmijan :)… ali kasnije do izražaja dolaze neke druge osobine, kasnije postaju neke druge svari važne u donošenju odluke da mu se kaže konačno DA.
Jedna jako bitnih stavri je i ta kakav će vaš partner biti kao muž, odnosno kao otac kada dođe vrijeme za to.
Na tu temu su provedena mnoga ispitivanja i zaključeno je da postoje neke osobine koje u muškarcu otkrivaju dobrog oca, odnono “manje” dobrog da tako kažemo.
Ovo je 5 nekih osnovnih osobina koje ukoliko ih vaš muškarac posjeduje možete biti sigurni da će biti savršenog otac veše djece.
To su:
1. Pomaže u kućnim posovima
Nepisano pravilo glasi – što više pomaže vama, pomagaće i oko bebe. Na primer, ukoliko vašem partneru nije teško da svoj prljav veš stavi u korpu, uključi veš mašinu ili ponekad napravi ručak, veća je verovatnoća da će vam se naći tu i kada bude vreme za kupanje vašeg mališana.
2. Imao je psa
Nije možda najbitnija stavka, ali sama činjenica da se nije libio da pokupi izmet za svojim psom ukazuje da će se snaći i sa punom pelenom vaše bebe.
3. Ima razumevanja za vaše potrebe…
Kada vidi da ste pod stresom i da vam je potrebno malo relaksacije, predložiće vam da izađete na kafu sa drugaricama, prošetate, uzmete dva sata isključivo samo za sebe i svoje potrebe. Ako je sebičan još dok ste u vezi, kako li će tek biti kada u vaš život dođe dete. Tada bi trebalo da ima mnogo više razumevanja.
4. Ima veliko srce
Niko nije savršen, a ni ne treba da bude. Ali ako zna da vas ponekad iznenadi jednim cvetom kada vidi da ste tužni, ili ima lep odnos sa svojim dedom, pa na kraju razgovora slušalicu spusti uz jedno “čuvaj se”, znajte da će moći da ponese titulu “oca godine”.
5. Želi da bude dobar otac
Nebitno je da li je ikada imao iskustva sa decom i da li je ikada neku bebu držao u naručju, već da li ima želju da bude otac, i to ne bilo kakav, već pravi otac. Volja je najvažnija, dakle – sve se može kad se hoće. A, srce će vam se istopiti dok ga jednog dana budete gledali kako se igra sa vašim mališanom.
Nadamo se da vaš partner ima barem neke od ovih osobina ili možda sve…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *