Aca Lukas brutalno iskren o Jeleni Karleuši i skandalu sa Ognjenom Vranješom! Evo šta je izjavio:

Aca Lukas pored toga što važi za jednog od najboljih pjevača, najvećih zvijezda takođe je poznat i po brutalnoj iskrenosti bez obzira o kome i čemu da se radi.
Tako je na pitanje novinara o Jeleni Karleuši i svemu što se posljednjih dana događa sa njom i u vezi nje Lukas izjavio sljedeće:
“”Sa Jelenom trenutno ne govorim. Nemam potrebe da se mirim, niti viđam sa estradom. Sa mnom su se mnogi družili po principu, ako ne možeš da ga pobijediš, pridruži mu se. Dosta mi je više silovanih prijateljstava,” rekao je on.
Ipak, stao je u njenu odbranu kada su procurile fotografije koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.
“Reagovao sam kao muškarac, kao čovjek koji brani prava žena, iako sam osuđen za nasilje u porodici. Ali, svi znaju da sa tim nisam imao ništa. Tragedija je da muškarac ovako ponižava ženu, trebalo bi da postoji krivični zakon za tako nešto,” rekao je on. “Degutantno mi je to slanje polnih organa, ja mislim da to nije Jelena na slikama. Jezivo je što je taj đilkoš to objavio. Za mene svi vičite, Aca je preljubnik, ali dok nemate materijalne dokaze, ne plašim se. Ako bih ja progovorio, raspalo bi se 400 brakova, gorjela bi zemlja, ali mene to ne bi učinilo sretnim,” rekao je Lukas.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *