Ana Nikolić ima novog dečka, novu ljubav… RASTA je zaboravljen!

Skoro dvije godine o Ani Nikolić se pisalo isključivo u domenu njenog fizičkog izgleda. Kao što je poznato, nakon što se porodila Ana je dobila veliki broj kilograma i mnogi su je zbog toga osuđivali.
Međutim unazad mjesec dana u Aninom životu se mnogo toga promjenilo. Njen fizički izgled svakim danom je sve bliže onom po kojem je postala prepoznatljiva, sva bliže je savršenoj liniji, ali pored toga Ana uveliko radi i na novom albumu i prema njavama na jesen bi se trebala vratiti u velikom stilu.
Obzirom da joj je sve krenulo na bolje novinare je zanimalo koji je njen emotivni status, a ona je svojim odgovorom dala naslutiti da ima nekoga i da je sretna sa njim.
Ana je naime odgovorila stihovima svoje pjesme:
“Teturam, tražim se. U hodu menjam se. Moj haos – moj mir. Od svojih snova se branim. Sve teže branim se. Treznim i pijem. I kad u glavi savladam te u srcu uvek nadvladaš me, tamo loše te krijem “- odrecitovala je Nikolićeva i pokrenula more spekulacija.
Prema svemu sudeći ovo će biti jedan blistav povratak Ane Nikolić na javnu scenu, sretna i zadovoljna u svakom smislu, uz to za razliku od prije nekoliko godina ostvarena i u ulozi majke.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *