Anabela ušla u Zadrugu… Susret sa kćerkom Lunom nakon 3 mjeseca mnoge rasplakao: “Srce moje, ljubavi moja. Srećo mamina, mnogo ću da te ljubim. Došla je mama da te…”

Zadruga je za Lunu pripremila neočekivano iznenađenje. Naime Drvo mudrosti je pozvalo Lunu u Rajski vrt gdje je Luni postavljeno pitanje koga bi najviše voljela da u tom trenutku vidi. Luna je bez oklijevanja rekla “Mamu…” a u tom trenutku se Anabela, Lunina mama pojavila ispred nje. Izuzetno emotivna scena, Luna od uzbuđenja nije mogla da zaustavi suze, prvo su se dugo grlile i ljubile, a kada su se malo smirile uspjele su da razmijene par rečenica. Evo šta je Anabela poručila svojoj kćerci Luni:
“Srce moje, ljubavi moja. Srećo mamina, mnogo ću da te ljubim. Došla je mama da te vidi. Tu sam, ljubavi. Ti si moj borac, moj heroj. Srećo mamina najljepša. Ja znam sve i uvijek sam uz tebe. Preponosna sam kako ovo podnosiš. Svi te vole, baka je mnogo srećna zbog tebe i Slobe, Blankica kad te vidi, ljubi te, tata je super, dobro je, svi te stvarno mnogo vole. Samo se kontroliši, evo vidiš kako se Sloba povrijedio, srce me boli. Samo da si živa i zdrava. Ponosna sam na tebe. Moj ti je savjet da budeš to što jesi, dobar čovjek” – rekla joj je, između ostalog, Anabela.
Ovaj emotivni događaj, susret majke i kćerke nakon 3 mjeseca je potresao mnogobrojne fanove ovog popularnog reality-a, mnogi su plakali zajedno sa lunom, pogotovo fanovi Lune kojih je svakog dana sve više.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *