Bali Beg i njegova supruga Fahrije 4 mjeseca nakon vjenčanja u prvim bračnim problemima… PROČITAJTE NA

Burak Ozčivit i njegova supruga Farhrije vjenčali su se prije 4 mjeseca, a da bračni život nije nimalo jednostavan i da sa sobom donosi razne i neplanirane probleme i sami s u počeli da shvataju.
Prije nešto više od mjesec dana ovaj popularni bračni par uspio je da dođe u posjed kuće o kakvoj su sanjali, konkretnije i tačnije kuće o kakvoj je Fahrije sanjala.
U pitanju je velika četverospratna vila, s velikim dvorištem i naravno bazenom, ali ubrzo su shvatili da održavanje tako velike vile uopšte nije jednostavno i da iziskuje jako mnogo vremena.
Zbog toga su bili primorani da angažuju osobu koja će im pomagati kada je upitanju održavanje kuće i dvorišta.
Međutim, tada su nestali još veći problemi. Naime Fahrije je obavil razgovore sa preko 15 potencijalnih osoba, ali niti jedna nije zadovoljila njene potrebe i želje.
“Želimo ženu od povjerenja koja umije da drži jezik za zubima kako bi ono što se u kući dešava u kući i ostalo.” navodno su objasnili svoje uslove.
Vjerovatno prije 4 mjeseca kada su se vjenčali nisu mogli ni zamisliti da će imati ovakve probleme, ali to je brek, donosi mnogo sreće i veselja, ali i mnogo obaveza i neočekivanih situacija.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *