Nakon što je prvog dana GROBAR izbačen iz BB kuće Big Brother danas ponovo šokirao publiku… PROČITAJTE NA

Big Brother je u samo par dana emitovanja opravdao spektakularne najave da će ova sezona biti jedna od najboljih i najgledanijih.
Mnogi kako u hrvatskoj tako i u susjednim zemljama sa velikom pažnjom prate šta se dešava u Big Brother kući i sa nestrpljenjem isčekuju dnevne emisije.
Kao što je mnogima poznato prvog dana emitovanja Big Brothera desila se diskvalifikacije, a danas je uslijedio novi šok.
Mnogi su predpostavljali da će umjesto GROBARA neko drugi dobiti priliku da uđe u najpopularniju kuću u regiji, a to se danas i obistinilo.
Naime u kuću je ušao Daniel Tomić, dvadesetčetverogodišnjak iz Slavonskog Broda youtune publici poznatiji pod imenom ZEBI.
ZEBI je po privm riječima i više nego adekvatna zamjena za GROBARA obzirom da je izjavio da mu nije problem da napravi show i da je spreman na sve čak i da se skine potpuno gol.
Da njegove riječi nisu samo prazna priča dokazuju i fotografije na njegovom profilu na društvenoj mreži gdje je zaista veliki broj upravo takvih fotografija, a da li će do ovakvih scena doći i za vrijeme njegovog boravka u BB kući vrijeme će da pokaže.
Zanimljivo za njega je i to da na youtube-u ima preko 64.000 pretplatnika.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *