Boja ruža za usne koji koristite govori mnogo o vama… Crveni ruž svi misle da znači jedno, a ustvari znači nešto sasvim drugo…

Različite djevojke i žene preferiraju različite boje ruža za usne. Dok je neka boj jednim super, drugima je odvratna, ali ono št možda niste znali, boja ruža za usne koji preferirate govori mnogo i o vašuj osobnosti.
U nastavku pronađite vašu boju saznajte možda ono što niste znali o sebi ili pronađite boju koju preferira vaša prijateljica ili ako ste muškarac vaša djevojka i saznajte nešto o njoj što možda krije od vas.
Boja ruža # 1:
Živite život s lakoćom. Za vas, svaki pojedini zadatak je test koji će vam pokazati možete li mu se potpuno predati.
To je jedini način da živite bez previše anksioznosti i pritiska. Preokrećete teške zadatke u zabavu i pristupate im inteligentno i sa željom.
Boja ruža # 2:
Ako preferirate ovu boju ruža, to znači da ste osoba koja obično pristupa stvarima s bistrom glavom. Jasno vidite svoj cilj i nikad ga ne gubite iz vida.
Zahvaljujući vašoj posvećenosti postići ćete sve što želite postići.
Ali nikada ne djelujte bez razmišljanja. Uzmite si vremena i procijenite situaciju. Na taj način, napokon ćete postići ono za čim stvarno žudite!
Boja ruža # 3:
Odabir ove boje ruža za usne govori da puno razmišljate, a ponekad, to razmišljanje sprječava vas da vidite ugodne i jednostavne strane stvari.
Ali ta skrivena želja se razvija i na kraju će vam pomoći da pronađete stabilnost između mudrosti i emocija.
Imate sve što je potrebno da razbijete finu liniju između racionalnosti i emocionalnosti, a to će vam pomoći u svladavanju uspona i padova u vašem životu.
Boja ruža # 4:
Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba. Zbog svoje sposobnosti da se usredotočite možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultira uravnoteženim umom.
Iskoristite ovu prednost, osobito u teškim situacijama, jer ste u stanju ostati mirni i zadržati bistru glavu cijelo vrijeme. Uvijek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari koje su vam bitne u životu.
Boja ruža # 5:
Vi stvarima pristupate kvantitativno i s velikom energijom. Taktični ste, suptilni, suosjećajni i točno znate što želite od života. Ipak, još uvijek morate uložiti napor da postignete svoj cilj.
Vaša aktivna priroda čini vas hrabrima i obično dovršite ono što ste odlučili učiniti, jer u protivnom znate kritizirati sebe. Ne postavljate za cilj nemoguće stvari, već se trudite postići ono što doista i možete.
Boja ruža # 6:
Imate snažnu i prepoznatljivu osobnost. Odlučni ste, pokazujete veliku mentalnu snagu i imate snažnu vatru u vama koja se bori s toliko energije.
Suočili ste se s nekim grubim stvarima u vašem životu, ali sada je sve iza vas. Imate sve što je potrebno da se izdignete is svega poput feniksa iz pepela.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *