LEPA BRENA i CECA RAŽNATOVIĆ zajedno na večeri ZA JEDNIM STOLOM… DUET U NAJAVI…

Nevjerovatno, ali istinito… novinarima Blica je povodom 21. rođendana redakcije uspjelo ono što nikome nikada nije a to je da spoje za jednim solom, na zajedničkoj večeri dvije najveće zvijezde cijele regije, naravno Lepu Brenu i Cecu Ražnatović.
Kada su prije par dana iz redakcije Blica najavili da će spojiti dvije velike zvijezde i sa njima odraditi zajednički intervju mnogi su bli u nevjerici i pitali se kako će to da uspiju, međutim kako su i najavili, spojili su Brenu i Cecu odravili intervju te odradili i zajednički fotosession.
Iz opširnog intervjua koji u cjelosti možete pročitati na blic.rs najveću pažnju fanova ove dvije dive izavalo je pitanje o mogućoj saradnji, odnosno snimanju duet pjesme, na šta je BRena dala potvrdan odgovor, a evo šta je izjavila:
“Što da ne. Jedino je problem što ne znam šta treba da pevaju dve žene jedna drugoj. To je problem za naše tekstopisce kako bi to trebalo da zvuči i koja bi bila tema. Jedino što bismo mogle „Sestro, drugarice, suparnice” ”
Sigurno da bi pjesma koju bi zajedno otpjevale Lepa Brena i Ceca bila veliki hit i da bi oborila sve moguće rekorde kada su pregledi u pitanju.
Kojeg stila bi bila ta zajednička pjesma možda se krije u odgovorima koju Cecinu pjesmu bi Brena voljela da je snimila, odnosno koju Breninu pjesmu bi Ceca voljela da je snimila.
Brena je navela pjesmu “Zaboravi” te je rekla da je to Cecina pjesma koja joj baš podiže energiju i da je vrlo rado sluša, dok je Ceca navela dvije Brenine pjesme koje joj baš prijaju, a to su: “Evo zima će” i “Golube”.
Morate priznati da je baš lijepo za vidjeti ove dvije dame, muzičke i ljudske veličine na jednom mjestu.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *