Britanski mediji objavili šokantnu vijest kada je Šumaherovo liječenje i oporavak u pitanju: “Četiri godine su prošle i…”

Četiri godine su prošle od stravične nesreće koju je Michael Schumacher doživio, a od tada se broj informacija koje su objavljene o njegovom zdravlju može nabrojati na prste jedne ruke.
Posljednja informacija o njegovom zdravlju je iz 2016. godine kada je Schumacherov advokat na sudu izjavio da njegov klijent “ne može hodati”. Ova izjava je tumačena na mnogo načina u medijima, ali ništa konkretno nikada nije izašlo.
Zbog svega toga informacija koju su objavili britanski mediji je mnogo šokantnija. Naime oni su objavili da je u ovih 4 godine koliko je prošlo od nesreće, za liječenje Shumachera njegova porodica potrošila više od 30 milona eura, te su naveli da su POMACI MALI ILI GOTOVO NIKAKVI kada je oporavk u pitanju.
Koliko su precizne i tačne informacije britanskih medija pitanje je, ali ukoliko su zaista istinite ovo je vijest koja će sigurno mnogobrojne obožavaoce Michaela Schumachera dodatno rastužiti.
Kako god, istinite informacije ili ne, želimo što brzi oporavak velikom, možda najvećem vozaču Formule 1.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *