BRUTALAN odgovor Jelene Karleuše bh-a fudbaleru!!! JAVNO MU ZAPRIJETILA i evo šta sve poručila:

Medijska buka oko navodne afere Jelene Karleuše i bh fudbalera Ognjena Vranješa već danima traje. Juče je sve kulminiralo kada je Vranješ na svom profilu objavio fotografiju sa Karleušom uz koju je napisao sve detelje njihove kako je naveo dvogodišnje “veze”. Par trenutaka kasnije priča se proširila nevjerovatnom brzinom svim elektronskim medijima u regionu, kao i društvenim mrežama, da bi par sati nakon toga Vranješ sve demantovao te izjavio da se samo šalio sa novinarima.
Međutim, ta šala je uopšte nije prijala Karleuši koja mu je danas brutalno osgovorila te čak na neki način javno zaprijetila.
Evo šta je sve Karleuša poručila Vranješu:
“SVIM MEDIJIMA ZA OGNJENA VRANJEŠA:
TI CRVE MALI NEĆEŠ FUDBAL ZAIGRATI VIŠE NIKAD NIGDE. NI U JEDNOM KLUBU NITI ZA REPREZENTACIJU! U BOSNI ZNAJU DA SI ŠIZOFRENA BUDALETINA I NIKOME NE TREBAŠ! SVI TE PREZIRU JER SI FAŠISTIČKO RASISTIČKO GOVNO!
TI CRVE BOLESNI MOŽEŠ DA MONTIRAŠ SLIKE I SNIMKE I ŠTA GOD TI PADNE NA PAMET, MOŽEŠ DA RODIŠ SNIMAK KAKO TI GOLOM GUZICOM SEDIM NA NJUŠCI, MOŽEŠ DA SMISLIŠ ŠTA GOD HOĆEŠ- NE MOŽEŠ MI UGROZITI NI BRAK NI PORODICU, A TAKO SI SILNO CRVE TO ŽELEO! ŽALIM TVOJU ŽENU I TVOJE DETE CRVE! ALI KAKO SI TI NAUDIO MOJOJ PORODICI, TAKO ĆE SE SAD SVO ZLO VRATITI TVOJOJ! BEŽITE! ISELITE SE CRVE! BRZO!!!!
SVE OVO ŠTO SI URADIO DA BI ME KAZNIO ŠTO NISAM ŽELELA DA BUDEM SA TOBOM-DZABE TI JE!
PO CENU MOG ŽIVOTA, PO CENU DA SE RAZVEDEM A NEĆU, PO CENU DA MI PRETE SMRĆU-TI CRVE MALI MOŽEŠ SAMO DA ME SANJAŠ! DŽABE SI MI SLAO SLIKE TVOG MIKRO KURČIĆA KOJE SAM BRISALA, DŽABE SI MI SLAO POKLONE, RUŽE, DŽABE SI MI PRETIO I UCENJIVAO DA ĆEŠ ME RAZAPETI, DŽABE SI PRETIO DA ĆEŠ SE ZBOG MENE UBITI-TI CRVE MENI NE MOŽEŠ NIŠTA!
DUŠKO TOŠIĆ JE ZA TEBE, CRVE MALI NEKO KOME TI NISI NI DO KOLENA! NI KAO FUDBALER NITI STE ISTA VRSTA! TI SI CRVIĆ I PIČKICA ŽELJNA SLAVE KOJU NIKAD NEĆEŠ IMATI A ON JE MUŠKARČINA I LJUDINA! LJUDINA! SMEJEMO TI SE SAD ZAJEDNO CRVE!
SMEJU TI SE SVI!!!! SMEJU TI SE SVE PEVAČIĆE A IMA IH MNOGO, KOJE OPSEDAŠ PORUKAMA I SLIKAMA! PAĆENIKU!
MOJ SAVET TI JE DA SE UBIJEŠ ODMAH! ODMAH! JER ĆE TE JEBATI PRVI MUŠKARAC KOJI NALETI NA TEBE! JEBAĆE TE JER SI MUČENIK KOJI JE UDARIO NA MAJKU DVOJE DECE I ŽENU, ONAKO KAKO TO NI JEDAN MUŠKARAC NIKADA NE BI! SAMO GNJIDE KAO ŠTO SI TI! JEBEM LI TI ZLO SEME DEVIJANTNO!
TI SI ZAVRŠIO SVOJE.”

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *