Cure, uspjela sam se riješiti ružnih crnih tačkica na licu, evo kako:

Dugo vremena sam bila na rubu živaca zbog ružnih crnih tačkica po licu. Odvratne su bile, a ja sam se tako osjećala, ODVRATNO! Prije nekog vremena drugarica mi preporučila neku masku, kao pomaže. Hiljadu stvari sam pokušala do tada i bila sam skroz skeptična, ali ajd, probala sam a onda je za mene oslijedio pozitivni šok. CRNE TAČKICE SU PROSTO NESTALE. Znam kako je i zbog toga želim da svim curama kažem kako da se riješe odvratnih tačkica. Za masku vam treba mlijeko i… ŽELATINA. Da trebati će vami jedna četkica, znate one koje smo koristile u školi za likovno…
Stavite jednu žlicu mlijeka i jednu žlicu želatina u zdjelicu. Umiješajte ga, a nakon toga, stavite u mikrovalnu na 10 sekundi. Pričekajte dok se ne ohladi. Zatim, uzeti kist i primijeniti ovu smjesu na nos ili bilo kojem području, gdje želite ukloniti prljavštinu i mitesere.
Nakon nanošenja, pustiti da se osuši za 10 minuta. Nakon 10 minuta, možete početi guliti. Kada ste gotovi, koristite dobar serum, jer vaše pore su otvorene i mogu apsorbirati aktivne sastojke bolje nego ikada.
To je to, ponavaljm meni je usojelo i lice mi je prosto zablistalo. Sretno cure…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *