Danas bi Dolores slavila 38. rođendan :( , a pogledajte šta je Dikan objavio na društvenoj mreži… Njeni fanovi u nevjerici!

Dolores Lambaša, jedna od najljepših hrvatskih glumica, na žalost napustila nas je jako rano 23. listopada 2013. godine. Međutim, iako već godinama fizički nije među nama, njeni fanovi je nikada nisu i neće zaboraviti stoga im je današnji dan više nego poseban.
Naime, da je živa, Dolores Lambaša bi danas slavila svoj 38. rođendan, ali bez obzira na to mnogi su se na ovaj datum prisjetili prelijepe Dolores i na taj način dali do znanja da je ona još sa njima.
Takođe, oglasio se i Dikan koji je sudeći po statusu koji jeobjavio vjerovatno pomiješao datum rođenja i datum stradanja Dolores , što je njene fanove jako naljutilo.
“Na današnji dan uništen je neodgovorno jedan mladi život! Bilo je lijepo poznavati te ! Poćivala u miru!!!!!”, napisao je Dikan, a nakon što je ovaj status objavio Index.hr, Dikan je uradio izmjene u statusu te sada piše oco:
“Na današnji dan rođen je i kasnije neodgovorno uništen jedan mladi život !
Bilo je lijepo poznavati te ! Poćivala u miru !!!!”
Za one koji možda ne znaju, Dolores Lambaša bila je u vezi s Josipom Radeljakom od 2009. do 2012. godine. Romansu su započeli nakon što je on okončao brak s Vlatkom Pokos.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *