Desetogodišnja djevojčica SE UBILA DA BI USREĆILA MAJKU! Ostavila je PISMO koje će rasplakati i najtvrdja srca! EVO NJENIH POSLJEDNJIH RIJEČI:

Desetogodišnja djevojčica, pored čijeg je beživotnog tijela nađena oproštajna poruka u kojoj piše da se ubila da bi njena majka “postala najsretnija osoba na svetu”, objesila seMeksiku šestog januara, na praznik Sveta tri kralja, kada članovi porodice, u skladu sa običajima, razmjenjuju poklone.

– Draga Tri mudraca, jedino što tražim od vas je da moja mama postane najsretnija žena na svijetu kada mene više ne bude, jer joj od trenutka kad sam se rodila samo stvaram bol i uništavam život, zato što nas je tata zbog mene napustio – napisala je u neizmjerno tužnoj poruci.

– Molim mamu da bude smirena, da ne radi mnogo, a najljepše što mogu da joj poželim je da bude sretna. Nadam se da ćeš me se jednog dana sjetiti i da ćeš me najzad zagrliti kada dođeš na nebo.

– Mislim da ću te najviše obradovati ako se ubijem, jer si mi uvijek govorila da bi voljela da se nikad nisam rodila. Toliko te volim, mama, znam da Tri sveta kralja ne postoje, ali ti dajem ovaj veliki poklon.

Komšije kažu da im djevojčica nije izgledala kao da ima probleme. Istraga je u toku, a lokalni mediji prenose da policija u državi Agvaskalijentes traga za majkom, čije mjesto boravka nije poznato.

 

(Espreso.rs/Metro)

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *