DUŠA MI KRVARI… Najteži trenutak u životu Lepe Brene: “Za mene više ništa materijalno nema nikakav značaj…”

Iako ne voli pričati ovom događaju, Brena je u emisiji Pres pretres voditelju Siniši Mediću otkrila da su joj otmičari najavili da bez novca neće dobiti čak ni sinovo tijelo.
“Meni je dijete oteto 2000. godine. Od tada za mene više ništa materijalno nema nikakav značaj. Ono što možeš kupiti novcem nije bitno. Od nas su tražili dva i pol milijuna maraka za živog i pet milijuna maraka za mrtvog Stefana. O čemu ja sad više da pričam… Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno tko je to uradio mom djetetu. Ja sam žena koja se više ničega ne plaši. Naravno da imam osiguranje, ali to su profesionalni ljudi koji se ne vide, a koji točno znaju što trebaju raditi”, ispričala je pjevačica.
Prije nekoliko godina objavljeni su razgovori otmičara s bračnim parom Živojinović.
“Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave”, prenosi srpski Kurir poruke otmičara.
Ubrzo nakon toga dali su im do znanja da s njima nema šale, te da je u igri dječakov život.
“Stefana možete otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 milijuna maraka. Mrtvog za pet milijuna maraka. U slučaju druge varijante, otkupljivat ćete dio po dio dječakovog tijela. Ako poslije tri dana ne čujemo oglas, smatrat ćemo da odugovlačite s isplatom. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj ruci bit će prst manje. Ako ni nakon deset dana ne bude oglasa, Stefana ćete mrtvog otkupiti”, zaprijetili su im tom prilikom.
Brena i Bata nisu odugovlačili s plaćanjem. Skupili su novac u dva dana i sina dobili natrag, ali iako je prošlo toliko godina Lepa Brena da je bol još uvijek prisutna i da joj duša i dalje krvari zbog toga što se dogodilo njenom sinu.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *