DUŠKO TOŠIĆ PREVATIO JELENU KARLEUŠU… Turski mediji otkrili Jeleninog supruga… Jelena se oglesila na svom profilu, A ONDA PRESTALA DA PRATI DUŠKA!!!

Turski mediji su puni naslova ako je Duško Tošić prevario Jelenu Karleušu. Turci navode kako je fudbaler Bešiktaša tokom provoda bio i više nego razuzdan, sve to u društvu anonimne djevojke.
Naime, fudbaleri Bešiktaša su se okupili u jednom klubu kako bi proslavili pobjedu. Dalje se navodi kako je Tošić primijetio lijepu brinetu, a potom je pozvao u intimni separe u klubu. Oko pet sati je napustio klub, a sa njim u automobilu se odvezla i anonimna djevojka.
Jelena Karleuša se povodom svega oglasila na svom Twitter nalogu: “Poštovani turski mediji, ova djevojka je vjerenica Duškovog prijatelja, i svi oni zajedno su proveli to veče. Ovo zaista nije fer sa vaše strane“, poručila im je Jelena Karleuša.
Međutim, nešto kasnije Jelane ja prestala da prati svog supruga na Instagram profilu, što je dodatno pojačalo nagađanja oko problema u njihovom braku.
Obzirom da se radi o dvije veoma popularne osobe neće trebati dugo da se otkrije prava istina i da li zaista Jelena i Duško imaju problema u braku.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *