Džejla Ramović ovako nešto nije zaslužila…

Kada su u pitanju Zvezde Granda nikada do sada nije bilo više skandaloznih dešavanja kako kroz cijelo takmičenje, tako i u samom finalu, sa jedne strane, a sa druge, nikada niko nije ovako ubjedljivo pobijedio kao što je to učinila Džejla Ramović.
Po mnogima, pored toga što Džejla Ramović ima fantastične glasovne sposobnosti, ona je i osoba koja posjeduje bezbroj drugih kvaliteta koje je već sada iako još uvijek nije ni punoljetna svrstavaju u sami vrh domaće estrade.
Međutim, njena pobjeda, iako ubjedljiva i više nego zaslužena, nije najboje “legla”.
Ono što je mnoge šokiralo, ostali članovi žirija koji bi u principu trebali i morali podržavati sve učesnike Zvezda Granda, a ne samo one kojima su kroz sezonu bili mentori nisu baš odali utisak da su sretni i zadovoljni sa Džejlinom pobjedom.
Na pobjedi joj nisu čestitali ostali članovi žirija kako otkriva Džejla. Iako bi svi pomislili da su bili ljubomorni ipak Džejla misli kako je to zbog toga što se ona slikala te se tako dugo zadržala na sceni. Ona im ne zamjera što su oni otišli jer vjerovatno nisu mogli čekati.
Međutim, bez obzira da li ima Džejla to zamjera ili ne, činjenica je da ako su mogli izdvojiti dodatnih 5 minuta, sačekati da se procedura završi i čestitati joj, jer kao pobjednica Džejla je najmanje barem to zaslužila od ostalih članova žirija.
Vaše mišljenje??

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *