Nakon što ga je Saša Popović jano uvredio, evo šta je Lukas sve izjavio…

Izjava Saše Popovića da su Aca Lukas i Zorica Brunclik PALI nakon što su napustili Zvezde Granda, Lukas je jednim prilično opširnim intervjuom dao svoje mišljenje o svemu što ima veze sa Zvezdama Granda.
Cijeli intervju možete pročitati na portalu “Kurir”, a jedan dio u kojem se Lukas dotakao navodnog namještanja u Zvezdama Granda, te odnosa produkcije i članova žirija prema kandidatima možete pročitati u daljem tekstu.
” Tvrdim da “Zvezde Granda” nisu nikada bile nameštene, ali ako izuzmemo preveliko zalaganje pojedinih članova žirija za pojedine kandidate do mere radovanja kada pobede, većeg od sopstvenih velikih međunarodnih pobeda. Zašto tolika radost i iz kojih razloga, ne znam. Sve mi je postalo bljutavo, pogotovo kad smo baš za te pobednike ubrzo zaboravili i da su bili ovde. Popović je u pravu, žao mi je što sam napustio žiri, jer sam imao viši cilj, ali nisam ja pogrešio što sam otišao, nego Popović, koji je poslednjih godina pustio da mu odu ljudi čistog obraza, a napravio i ostavio, čast brojnim izuzecima, farsu i glupiranje pojedinaca koji očigledno imaju još kojekakve planove koji nisu vezani za karijere te dece, nego za sopstvene karijere, a bogami i finansije. U takvoj emisiji i formatu, bolje reći deformatu, ne želim da sedim jer nemam nikakve potrebe ni koristi” – rekao je pevač.
Pred ovoga Lukas je dao iskrene odgovore na mnoga pitanja vezana za Zvezde Granda, zaista jedan od zanimljivijih intervjua.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *