TONY CETINSKI otkrio zbog koga je napustio Zagreb i preselio se u Rovinj…

TONY CETINSKI prije par mjeseci je šokirao javnost odlukom da napusti Zagreb i vrati se u svoju rodnu Istru, svoj Rovinj. Vijest je odjeknula kao bomba, obzirom da je Zagreb središte svih zbivanja i grad odakle je po mnogima mnogo lakše graditi karijeru i održavati popularnost. O razlozima njegovo napuštanja Zagreba bilo je raznih spekulacija, ali sada je Tony napokon objasnio i donekle razjasnijo svoju za mnoge šokantnu odluku i otkrio razlog iste.
“Prvenstveno mir, da budem bliže roditeljima jer su sad već stariji. U Zagrebu mi je sve bilo užurbano, stalno sam u autu, sve mi je bilo ono: došao s puta, ušao u stan, promijenio stvari iz kofera i sutradan išao dalje. Sve je bilo u proputovanju. Sve se svodilo na auto i stan pa sam rekao – ako je tako, onda bolje da mi je auto i stan u mom Rovinju” rekao je Tony Cetinski za ugledni IN magazin.
Iako je bilo raznoraznih natpisa, očigledo je da se u Tony-u probudio osjećaj nostalgije prema rodnom kraju i prema roditeljima tako da njegova odluka da napusti Zagreb dobija još više na težini. Tony se kroz svoju karijeru pokazao kao veliki emotivac i ova odluka je na neki način samo dokaz toga.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *