GABI iz Života na vagi objavom danas rasplakala mnoge fanove…

Gabrijela Crnjac učesnica je prve sezone show-a Život na vagi i jedna je od onih koji su ostali u sjećanju mnogobrojnih gledatelja ovog show-a.
Ona je na početku showa imala nevjerovatnih 183,7 kilograma da bi do finalnog vaganja kilažu skinula na 129 što je bio nevjerovatan uspjeh.
Iako je pamtimo kao nasmijanu i vedru osobu ona je danas objavom na društvenoj mreži otkrila da je zbog viška kilograma itekako patila kroz svoj život i u mnogo slučajeva bila ponižavana zbog svog izgleda.
Cijelu njenu ispovijest na temu onoga što je doživljavala i proživljavala kroz svoj život zbog viška kilograma možete pročitai na njom profilu, a mi vam prenosimo samo jedan dio iste.
“Debljina. Jedna stvar koja ti definiše ceo život. Niko od nas nije debeo jer je udisao težak vazduh. Ja sam odmalena bucmasta. Jer sam volela da jedem. S godinama je to prešlo u problem. Veliki. Ne krivicom roditelja ili okoline. Kad je postalo kritično, vodili su me kod doktora, te vidi štitnu žlezdu, te ovo, te ono. I ne. Zdravstveni problemi nisu bili uzrok. Jednostavno sam volela da jedem. Branili su mi. Ja sam jela po noći. 🙂 Ipak, bila sam dete pa je okolini to bilo ‘slatko’. Ko normalan bi i vređao dete od 6, 7, 8 godina. Problem je nastao u višim razredima osnovne škole. Kada više nisam bila bucmasta, nego debela.
Da. Debela. Zvali su me svakakvim pogrdnim imenima. Tenk, krava, prasica itd. Već tada sam počela i naučila da glumim ravnodušnost, a jako me pogađalo. Žrtva ismevanja škole i ulice. Reči izrečene u trenu, koje pamtiš ceo život. Što sam više odrastala, to me više pogađalo. Umesto da mršavim, ja sam utehu tražila u hrani. Opet….”
Zaista tužno…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *