GAGI Đogani ima TUMOR…

Vest koju je objavio Svet rastužila je mnoge. Iako je Gagi Đogani istakao da ulazi u “Zadrugu 3” kako bi skupio novac za kćerkino školovanje, čini se da denser nije bio u potpunosti iskren. Naime, izvor za Svet otkriva da je Đoganiju navodno pronađen tumor, te da on zapravo skuplja novac za liječenje.
– Pravi razlog što je Gagi ušao u rijaliti nije dodatni novac zbog njegovog novog albuma i vraćanja slave, već ima mnogo ozbiljnijih problema. Njemu je prije dvije nedjelje pozlilo, pa je odjednom krenuo da se presavija zbog oštrog bola. Nije mogao da dođe do vazduha, pa je riješio da sve istrpi. Lunu nije htio da zove jer je znao da će ona da presvisne od brige, nego je tek poslije pola sata pozvao druga, koji ga je odmah prevezao u Urgentni centar. Tamo su ga nakon pregleda snimili, pa su ljekari ustanovili promjene na prostati. Kako se na nalazu jasno vidjelo da je povišen PSA (specifični antigen prostate), doktori su odmah konstatovali da bi trebalo da se obavi biopsija – rekao je dobro obaviješten izvor za magazin Svet.
Ljekari su po nalazima odmah vidjeli da postoje naznake da je u pitanju karcinom prostate, pa su vijesti odmah saopštene Gagiju.
– Čim je Gagi uradio neophodne analize, ustanovljeno je da promjena na njegovoj prostati može da ukazuje na to da je u pitanju karcinom. Kad su mu saopštili vijesti, Đogani je preblijedio i nije mogao da dođe sebi od šoka. Mnogo se potresao, ali je odlučio da Luni ništa neće govoriti.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *