Gledalac postavio pitanje koje je kod Kije izazvalo buru osjećanja i NAJZAD PRIZNANJE: “Slomljeno mi je srce..”

Od kada je cela “Zadruga” počela da bruji o odnosu Kije Kockar i Filipa Đukića, pojedini su pomislili da je priča o njenom braku sa Slobom pala u drugi plan, međutim gledaoce i dalje intrigira ova tema.
Sinoć, kada su gledaoci postavljali pitanja zadrugarima, jedan od njih upitao je Kiju zbog čega krije svpja osećanja prema Slobi, kao i to da i dalje pati za njim i da ga voli.
– Naravno da me boli što sam ga izgubila, to je moj najveći poraz. A to da ga volim, znam da to tako ispada, a onda neko drugi dođe i kaže kako se vidi da mene boli uvo za sve. Tako da sve je to u oku posmatrača. Ali, jako me boli, povređena sam, slomljeno mi je srce. Povredio me, kao prijatelja me izdao, povredio me kao čoveka, na svim poljima sam povređena. Povređena mi je i sujeta i emocije, i boleće me sigurno još mnogo dugo i to nikad neću zaboraviti niti oprostiti. A to da ga volim, to su neke druge stvari. Naravno da ga na neki način i dalje volim, kao čoveka, i tražim opravdanja za to što je uradio. Ko nije bio u braku ne zna kako je to – rekla je Kija, a zatim se umešao Miki.
– Patiš za brakom, a imaš novog dečka sa kojim lečiš rane. Ovde pričate da vam je brak bio s*anje, o čemu mi ovde pričamo? Ne može da ti bude srce slomljeno kad si rekla da ga ne voliš! – vikao je Miki.
– Ne patim za brakom nego zbog bola koji mi je naneo. Teško mi je zbog lepih stvari koje smo prošli i srce mi je slomljeno. Moje rane se nisu zacelile, mora još dosta vremena da prođe za to. Sve te ružne stvari poklapaju moju želju da budem sa njim i naravno da će mi zauvek ostati trauma u životu i poraz. Iskreno se nadam da će mi ovo biti jedini najveći poraz – odgovorila mu je Kija.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *