HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Evo ko će biti najmoćniji i najsretniji znak u idućoj godini!

Horoskop za 2018. godinu otkriva da će svaki znak zodijaka dobiti svoju šansu da se u nečemu dokaže. Vaš uspjeh i sreća zavisiće od toga da li su vam zadati ciljevi i želje usklađeni sa položajem i kretanjem planeta.
Za Ovnove će 2018. godina biti odlična za lični razvoj i napredak, rešavanje ličnih problema, Biku slijedi smirivanje, a Blizanci će morati da rade na emotivnom planu. Rakovima će naredna godina donijeti razrješenje određenih problema, ali za Lava 2018. može biti sudbinska godina. Djevici će 2018. godina donijeti mnoštvo poslovnih i finansijskih prilika, dok će Vaga prilike za uspjeh morati da potraži, ili napravi sama, bez pomoći drugih, piše “Astro sudbina“…Za Škorpiju dobri vjetrovi pušu u jedra tek od jeseni, dok Strijelcu prilike stižu sa svih strana. Strijelac će ujedno biti i najsretniji znak u 2018. godini. Jarac će ispaštati zbog ranijih grešaka, Vodolija će imati sreće na ljubavnom planu, dok će Ribe imati dosta sreće sa novcem.
Za Vage i Jarčeve ovo može biti godina oslobađanja od nekih starih obaveza, situacija koje su ih sputavale, ili toksičnih ljudi za koje su bili vezani. Smiješi im se unaprijeđenje i to ne mora značiti samo u poslovnom smislu. Jednostavno će se popeti na viši nivo ili položaj u onome čime se bave. To će im pomoći da se lakše izdvoje iz mase i budu zapaženiji.2018. godina biće godina otkrivanja pravih lica mnogih ljudi. U skladu s tim doći će do odgovorajućih promjena – bilo da se one tiču raskida, razvoda, iznenadnog odvajanja. To će naročito pogoditi Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve.
Januar 2018. godine biće pogodan mjesec za pravljenje planova za budućnost. U tom periodu ideje će se lakše artikulisati, a nove prilike iskrsavati. Sličan period nailazi i u avgustu, dok će jesen biti rezervisana za raščišćavanje nekih starih računa.
Evo koji znak će u 2018. godini biti najmoćniji, a koji najsretniji – U čemu će znakovi horoskopa imati priliku najviše da se dokažu:
Najmoćniji znak
Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak u 2018. godini biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nježnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lahko iz svega toga mogu dobro profitirati.
Najzavodljiviji znak
Ovnovi možda nisu uvijek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm. U 2018. godini im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.
Najpovjerljiviji znak
Naredne godine najviše ćete moći vjerovati Djevici. Njoj će naročiti biti lako da se brine o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosjećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.
Najlukaviji znak
Nema sumnje, to će biti Škorpija. Ukoliko bude željela osvetu, ništa joj neće stajati na putu. Ako Škorpija negdje pogriješi u 2018. godini, ni za živu glavu to neće priznati, a neće ni morati, sve dok nosi krunu najlukavijeg znaka.
Najslađi znak
Zvuči sasvim neobično, ali Strijelac u narednoj godini zaista ima moć da postane mister/mis slatkoće. I te kako će biti svjestan svoje ljepote i stila, pa će ga odlikovati i doza narcisoidnosti. U 2018. godini ogledalo će Strijelcu biti nerazdvojan prijatelj.
Najsretniji znak
Blizance će sljedeće godine sreća pratiti u stopu. Biće puni optimizma, a tome će pomagati i povoljne prilike. Često će se nalaziti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tako da će iz svake prilike uspjeti nešto da ućare.
Najporodičniji znak
Ukoliko ste u braku sa Rakom, pred vama je godina ljubavi, porodičnog mira i topline. Po prirodi porodičan znak, Rak će 2018. godine prosto uživati u brizi o djeci. Oni koji još nemaju djece, maštaće o tome i tražiće partnere strogih moralnih principa u koje se mogu pouzdati u svakom momentu i kojima mogu apsolutno vjerovati.
Najpričljiviji znak
Kada dođe do debate, rasprave, govorništva i razmjene mišljenja, niko neće moći da nadmaši Vagu. Ona će bukvalno moći da razgovara sa svakim o svemu.
Najtajnovitiji znak
Jarac je po prirodi takav da se teško otvara, a 2018. godine biće naročito dobar u skrivanju tajni. Toliko dobro će znati da sakrije svoja osjećanja i činjenice, da bi mu i iskusni pokeraši pozavidjeli. Ko pokuša da okrije kakav je Jarac zaista i šta osjeća, naleteće na zid. Ta barijera se može sputiti samo po Jarčevoj volji, a to nije lako zaslužiti.
Najglamurozniji znak
Definitivno Vodolija. 2018. godina za Vodoliju će biti okrenuta modi, stilu, glamuru. Sijaće poput holivudske zvijezde na crvenom tepihu u svakoj prilici, pa makar to bilo samo odlazak u nabavku. Sve će raditi sa stilom.
Najnezaboravniji znak
Lav sa svojim kraljevskim držanjem u 2018. godini dominira i plijeni pažnju. Svako ko upozna Lava u tom periodu, pamtiće dugo taj susret. Tome će doprinijeti urođeni smisao za humor, intelektualnost i jaka ličnost.
Najkulturniji znak
Najpristojniji znak sa najboljim manirima u 2018. godini biće Bik. Rijetko ili nikad će nešto moći da ga izbaci iz takta. Fin i ljubazan kakav jeste i sam će izbjegavati nepristojne, preglasne i agresivne ljude

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *