Hrvatska PJEVAČICA SMRŠALA 50 KG: Ugradila silikone, udala se za SRBINA i danas je niko ne bi PREPOZNAO! Evo kako izgleda i šta radi! (FOTO)

Hrvatsku pevačicu Martinu Vrbos sprska publika imala je priliku bolje da upozna u rijalitiju “Survajvor”, u drugoj sezoni sa poznatim ličnostima, koja se emitovala 2012. godine.

Martina je prikupila simpatije gledalaca ovog rijalitija svojom neposredošću i šarmom, a nakon rijalitija je nastavila da se bavi svojom pevačkom karijerom, ali i fizičkim izgledom.

U rijalitiju nije uspela da solabi, a nakon rijalitija je nastavila da se goji, pa je rešila da se tim pitanjem ozbiljno pozabavi.

Tri godine kasnije uspela je da smrša neverovatnih 50 kilograma, ispravila je zube i uradila silikone u grudi. Nakon ove transformacije Martini su počele da se dešavaju najlepše stvari u privatnom životu. Upoznala je biznismena Bogoljuba Vidakovića, zbog kojeg se preselila u Beograd iste godine.

Njih dvoje su se u Istri tajno venčali naredne godine, a prošle godine su dobili sina Kostu.

Koliko je pevačica srećna sa svojom porodicom govore njihove zajedničke fotografije na njenom Instagram nalogu. Pevačica se u potpunosti posvetila porodici i batalila karijeru, a da li će se uskoro vratiti na muzičku scenu nije poznato.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *