MAJKA ČIJA JE KĆERKA OD 18 GODINA UMRLA ZBOG PROPUSTA LJEKARA ŽELI UPOZORITI SVE RODITELJE: Ako vaše dijete ima slične simptome, odvedite ga PRAVOM ljekaru odmah!

5 mjeseci trajala je agonija koja je na kraju završila smrću jedne mlade osobe. Nakon što se naglo razbolila GEORGIA M. koja je tada imala samo 18 godina i počela svakodnevno da povraća doktori su rekli da ima težak oblik anemije, a nesretnoj mami djevojke da njena kćerka želi biti moderna i biti mršava.
Međutim, iz dana u dan se stanje pogoršavalo, djevojka je za kratko vrijeme izgubila preko 15 kilograma i tada je mama od doktora tražila detaljna ispitivanja da se sprovedu, nakon kojih je ustanovljenoda imarak jajnika i rak oka, kao da je u međuvremenu dobila meningitis kao nuspojavu raka.
Na žalost već je bolest bila u poodmakloj fazi i samo 2 mjeseca kasnije djevojka je preminula.
Neutješna majka se pita šta bi bilo da je bolest na vrijeme otkrivena i da se pristupilo njenom liječenju odma po pojavi prvi simptoma.
– Kada smo išli ljekaru imali smo dojam da misle da se radi u glupoj tinejdžerki koja samo želi biti mršava. Zato želim reći roditeljima čije dijete ima slične simptome neka odvedu svoje dijete ljekaru!, kazala je nesretna mama.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *