Imam 17 godina i zaljubila sam se u mnogo starijeg muškarca. On ima 41 godinu i supruga mu je umrla prije 3 godine. Ima

Imam 17 godina i zaljubila sam se u mnogo starijeg muškarca. On ima 41 godinu i supruga mu je umrla prije 3 godine. Ima kćerku i sina, oboje su stariji od mene, ali meni to ništa ne smeta. Slučajno smo se upoznali u tranvaju i od tada sam luda za njim. Na prvom sastanku smo vodili ljubav i bilo je božanstveno, inače… BILA SAM NEVINA i nikada nisam ni pomišljala da ću TO raditi prije nego se udam. Ono, moji roditelji, tačnije cijela familija je vrlo pobožna i naklonjena vjeri. Prije par dana sam odlučila da napustim srednju školu i da se udam i on se slaže i volio bi me imati za suprugu. Naravno, maloljetna sam i morala sam tražiti dopuštenje roditelja. Juče sam sve ispričala i priznala mami, a ona mi je udarila takvu pljusku da sam pala na patos. Odma mi je bilo jasno da ne podržava moju ljubav, da je protiv mene i mojih osjećanja. Istog trenutka sam zaplakala, a onda me je ona nakon svega tako izvrijeđala da sam željela da umrem na mjestu.
U bijesu sam joj rekla da sam se sa njim JBL! ak razumijete i da sam već trudna… to sam slagala, ali znala sam da će je to jako povrijediti i zabrinuti.
Dva dana sam već zaključana u mojoj sobi, danas su mi dopustili da kosristim mobitel. Odma sam se javila mojoj najvećoj ljubavi, sve mu ispričala, a on mi je rekao da je to očekivano i ako treba da mu nije problem da sačekamo još 10 mjeseci, pa kad postanem punoljetna da se vjenčamo, tada moji roditelji neće moći ništa.
Baš sam se osjećala grozno, mislila sam da će me ostaviti, ali nakon ovih njegovih riječi… PRESRETNA SAM, čeka će me 10 mjeseci, dodatni dokaz koliko sam i ja njemu bitna.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *