Irena i Baro iz Života na vagi pokazali NEVJEROVATNU HUMANOST! Evo šta je nakon ovog huamnog djela Baro izjavio:

Kroz trajanje treće sezone show-a Život na vagi, Marijo Barišić BARO se u više navrata pokazao kao izuzetno dobra osoba, osoba velikog srca, a da se gledatelji nisu prevarili dokaz je i sljedeća priča.
Marijo Barišić Baro, finalist ‘Života na vagi’ već se godinama bavi humanitarnim radom u udruzi ‘Od mene za tebe’ na području Osječko-baranjske županije, a sad mu se u tome pridružila i Irena Štetić Andrin, kolegica iz showa.
“Još prije, dok smo bili u kući, Ireni sam ispričao kako radim rehabilitacijsko-edukativni senzorički park za djecu s posebnim potrebama, a ona mi je rekla da bi se voljela uključiti i pomoći. Nakon showa sam je nazvao da je pitam bi li se uključila u projekt kupnjom dviju sprava: tobogana i vrtuljka, na što je rekla da joj pošaljem ponudu te isti dan uplatila novac”, ispričao je Baro za RTL.HR.
Pored pomenutog, BARO se i pored poslovnih i obiteljskih obaveza bavi i drugim humanitarnim projektima što je zaista za svaku pohvalu.
“Pomažem svom sinu, pravim za njega bolji Osijek, ali i za svu ostalu djecu s posebnim potrebama”, kaže skromno ovaj čovjek velikog srca.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *