Ivan Herceg izjavom dodatno šokirao svoje fanove koji još uvijek ne mogu da vjeruju da je dobio otkaz u seriji Čista ljubav…

Nakon što je Ivan Herceg dobio otkaz u seriji Čista ljubav mnogi njegovi fanovi, kao i fanovi ove serije se ostali šokirani i iznenađeni zbog toga.
Danima se nagađao šta je razlog naglog prekida saradnje, spominjalo se da se Ivan loše ophodio prema kolegama, kasnio na snimanja i druge slične stvari. Međutim, očigledno ništa od toga nije istinito, barem po onome što je Ivan izjavio, a njegove fanove je dodatno razbijesnila činjenica da ni on sam ne zna zbog čega je dobio otkaz.
Za ugledni časopis Gloria Ivan Herceg je izjavio ovo:
“Ne želim zamarati javnost svojim privatnim životom i problemima, kao što to nikada do sada nisam radio, ali u ovom trenutku naprosto moram zaštititi sebe, te s obzirom da se radi o medijskom linču i hajci epskih razmjera, reći istinu. Nisam kriv za izmišljene priče, laži i klevete, nagađanja i insinuacije koje su pojedini kuloari putem medija servirali kao razlog mog otkaza. Moram priznati da ni meni nije poznat razlog otkazivanja saradnje, koja mi je uručena doslovno preko noći, bez ikakvog ojašnjenja, bez ikakve opomene ili upozorenja prije samog raskida ugovora.”
Fanove, a vjerovatno i samog Ivana najviše boli to što se ne zna razlog raskida saradnje obzirom da u dosadašnjih 14 godina karijere Ivan nije imao niti jednu mrlju, a glumio je u zaista velikim projektima.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *