Večeras iz Big Brother kuće IZBAČEN Matija Štainer!!! Iako je Anezi cijelo vrijeme imala najmanje glasova, Matija je izbačen zato što je …

U Big Brotheru i večeras više nego dramatičan scenario. Ovaj put na dramatične trenutke Big Brother nije imao mnogo uticaja, a glavnu ulogu su preuzeli gledatelji, prije svih Anezini fanovi.
Iako je Anezi na početku večeri imala najmanje glasova i u tim trenutcima praktično jednom nogom već bila van Big Brother kuće, ipak je na kraju kuću napustio Matija. U finalnim trenucima Anezini navijači, GLASAČI su najviše zvali i tako je u zadnji trenutak uspjeli spasiti ispadanje iz Big Brother kuće i ka izlaznim vratima poslali Matiju Štainera.
Matija je tako na kraju osvojio samo 7,7 posto glasova i kao najslabiji večeras je zauvijek izbačen iz Big Brother kuće.
Ovakav rasplet cijele situacije Matiju je prilično iznenadio obzirom da se nije nadao da će upravo on da ispadne. Takođe mnogi Matijini fanovi su u nevjerici i po društvenim mrežama već uvelike iskazuju svoje nezadovoljstvo i smatraju da je nemoguće da je u tako kratkom periodu došlo do tolike razlike u pristiglim glasovima.
Nakon što se pridružio Antoniji u studiju, prilčno tužan što je napustio kuću izjavio je da su mu se u kući najviše svidjeli Anezi i Marijan.
Nakon što je izbacivanje završeno Big Brother je stanarima saopštio da su za iduće izbacivanje nominovai Anči, Nikola, Orky, Tomislav i Ana odnosno svi članovi Crvenog tima osim Lidije koju su ostali članovi Plavog tima spasili od nominacija.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *