IZNENADA… Jelena Putnik lijepom viješću obradovala sve svoje fanove! “Bravo Jelena čestitke od srca…”

Jelena Putnik kroz proteklu godinu profilirala se kao osoba koja je spremna na razne načine pomoći osobama koje imaju problema sa kilogramima. Ono što je uradila od svog tijela, kako se pokazala u showu Život na vagi, ali i načinu na koji je pomogla mnogim osobama da krenu pravim putem, putem zdrave prehrane i redovnog treniranja za relativno kratko vrijeme ju je podiglo na vrlo visoko mjesto u toj sferi života ne samo na prostoru Hrvatske nego i u susjednim zemljama.
Stoga status koji je juče objavila i kojim je najavila da će se ovom temom, temom pretilosti i nezdravog načina života, temom koja muči sve veći broj ljudi, ozbiljnije pozabaviti obradovao je sve njene fanove.
Status prenosimo u cjelosti:
“Ovom divnom zahvalom Vanje i Marijane zatvaram jednu stranicu svog života a to je priča “Život na vagi” i sve oko toga… Iako je moj rezultat kao i nastavak života “po pravilima” nešto što me uz još par dosljednih ŽNV-a kandidata izdvaja, sada je vrijeme okrenuti se u svom smjeru…ne želim doživotno živjeti na ŽNV priči, želim ići dalje😎…Život na vagi dao mi je priliku, postavio nove temelje, no sada treba ići korak više…Educirati se na svim mogućim poljima bez obzira na dosad završenu edukaciju, završiti svoj program (čitaj izshredati se😉🤪), okrenuti se i posvetiti se u potpunosti trenerstvu i ovdje graditi nove rezultate… rezultate uz pomoć svima koji se odluče na put prema svojoj pobjedi i promjeni….Ponosan sam član @lee_zona trenerskog tima što mi samo uz neizmjernu čast, daje i nove ciljeve…Mentorstvo Sanje i njezina potpora da uza sve izgradim i svoj trenerski identitet, daje mi nevjerojatno puno elana za ici jos vise..gledati jos sire i dalje…. stoga…očekujte uskoro puno noviteta…Puno poučnih snimaka, informacija, savjeta…neka zabava počne 💙😎💪…. #newlife #newdirection #transformation #nopainnogain #leezonacrew ##fitness #fitnessmotivation #newstyle #new #wecandoit” napisala je Jelena i izazvala lavinu pozitivnih komentara i čestitki.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *