Jelena iz Života na vagi juče je učestvovala na vrlo interesantnom događaju… Evo o čemu se radi i ŠTA JE RADILA:

Jelena Putnik je protekli vikend učestvovala na vrlo interesantnom događaju. Konkretno, učestvovala je u zabavno – edukativnoj radionici ““PALEO LCHF KUŽINA” koju su vodile Anita Šupe i Marijana Perinić, a na kojoj su sudionici kroz teoretski, a onda i praktični način učili o LVHF/Paleo prehrani.
Anita Šupe je nutricionistkinja iz Šibenika, autorica bloga i knjige “Istine i laži o hrani” te “Prve hrvatske LCHF kuharice”, promotorica prirodne, izvorne prehrane. Misija joj je inspirirati ljude da promjenama prehrambenih navika preuzmu odgovornost za svoje zdravlje u vlastite ruke.
Marijana Perinić je stand-up komičarka, imitatorica, spisateljica, voditeljica, menadžerica. Voditeljica i organizatorica stand-up comedy showa o muško-ženskim odnosima “Štiklom u mozak, loptom u dupe” te talk-showa “Ženska priča” na kojem ugošćava uspješne žene, promovirajući tako snagu ženske solidarnosti i međusobne podrške.
Jelena je sa ovog događaja na svom prfilu podijelila par fotagrafija uk kratki komentar: “Radionica LCHF i Paleo kužine…malo kuhali…malo papali…a i lijepo se podruzili… 😎🍽🍷 @ Zagreb, Croatia”.
Jelena je svojim prisustvom dala na značaju same radionice, a takođe je pokazala da je spremna za nove izazove i nove korake u svom životu ka boljem životu.
Ono što posebno raduje sve fanove Jelene Putnik jeste njen fizički izgled te je primjetan njen napredak na tom polju, a i osmijeh na licu dovoljno govori sam za sebe.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *