Jelena iz Života na vagi objavila fotografiju i status… Ako i vi imate problema sa viškom kilograma, vrijedi i pogledati i pročitati:

Jelena Putnik prema onomo što objavljuje na društvenim mrežama konstantno, iz dana u dan napreduje. Juče je na svojoj oficijalnoj stranici Jelena Putnik – Jele – Život na vagi objavila fotografiju na kojoj izgleda zaista besprijekorno i vrlo teško je i zamisliti da je Jelena ikada imala problema sa viškom kilograma, a imala je i to ne tako davno.
Razlog njenog uspjeha sigurno se krije i u statusu koji je objavila uz ovu fotografiju, a koji vam prenosimo u cjelosti:
“Cilj.. ciljevi… jedan ili vise njih… novi… stari… manji ili veci… uvijek idite prema njima… smanjite ih kako bi postali dostizni… povecajte ih kako bi se motivirali ali nikad, nikad nemojte prestati vjerovati.. jer i mali korak danas, priblizava vas necemu gdje ste udaljeni bili jucer…. dotka by @bettymange #mojcilj #ciljevi #pobjedekojezivotznace #samojakoilinikako”.
Ako niste još uvjek zapratili Jelenu Putnik na oficjalnoj FB stanici “Jelena Putnik – Jele – Život na vagi” krajnje vrijeme je da to uradite, pogotovo ako imate problema sa viškom kilograma, biti će vam od koristi, sigurno.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *