Jelena Karleuša otkrila koliko često radi ONE stvari… Karleušin muž je Duško je u Turskoj, ALI… detaljnije na

Jelena Karleuša je članica žirija najpopularnijeg muzičkog talent takmičenja u regiji, naravno Zvezda Granda, a u jednoj od prošlih emisija direktor Granda Saša Popović ju je pecnuo i rekao joj je da joj fali “akcije u krevetu”.
Na ovu temu Karleuša je i više nego raspoložena za ugledni srpski Kurir rekla da se ne obazire na Popovićeva peckanja te da ju ista ne pogađaju, jer je istina drugačija obzirom da redovno posjećuje supruga Duška Tošića u Turskoj, tačnije u Istanbuku gdje nastupa za Bešiktaš.
“Svima koji se šale na moj račun moram da kažem da u Tursku idem barem jednom nedjeljno, tako da moram da ih razočaram i da im kažem da imam redovan PIP i da se ne brinu” – rekla je dobro raspoložena Jelena Karleuša.
Da u njihovom braku zaista cvjetaju ruže govori i činjeica da će ove godine tačnije 38. juna proslaviti tesetogodišnjicu braka, a ono što je medijima i javnosti posebno zanimljivo je informacija da je Duško Jeleni za ovaj jubilej spremio poklon vrijedan čak milion i po eura, a radi se o vili u Istanbulu s prekrasnim pogledom na Bosfor.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *