Jelena Putnik iz Života na vagi objavila fotografiju i šokirala sve!!! “Ništa nije teško kada imaš ispred sebe cilj…”

Trenerica Života na vagi Sanja Žuljević te njezin tim pod zajedničkim nazivnikom Lee Zona, a kojeg čine bivši natjecatelji poznatog showa Darjan Zajačko i Jelena Putnik, u suradnji s RTL-om oživjeli su ono što su sami prošli i izvan malih ekrana
Kao dio tima Jelena Putnik se zadnjih dana i tjedana jako angažovala na promociji ovog projekta koji je zvanično počeo prije 3 dana da se realizuje.
Jelena je nakon završetka show-a Život na vagi svoje mnogobrojne fanove navikla da redovno obavještava o svojim treninzima i o svojim uspjesima u savladavanju teških i zahtjevnih vježbi.
Zbog navedenih obaveza Jelena po tom pitanju nije bila baš ažurna, ali važnost pojekta u kojem učestvuje daje joj za pravo.
Međutim Jelena je ipak nakon duže vremena danas objavila jednu fotografiju sa treninga i šokirala mnoge kako izgledom, tako i lakoćom izvođenja izuzetno zahtjevne vježbe.
Uz fotografiju je napisala: “Nista nije tesko kada imas ispred sebe cilj 💪🤗😎🤩🤫💙🌈 #kladimsenasebe uvijek 😊!”
Zaista bez obzira da li ste fan Jelene Putnik ili ne ovo što je za izuzetno kratko vremensko razdoblje učinila sa svojim tijelom je za svako poštovanje i naravno divljenje.
Sjetite se kako je izgledla i u kakvoj formi je bila prošle godine na početku show-a Život na vagi!?
Ukoliko imate problema sa viškom kilograma neka vam Jelena posluži kao primjer, zapratite je na društvenoj mreži “Jelena Putnik – Jele -Zivot na vagi”.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *