JEZIVI DETALJI! Luna Djogani DOŽIVELA SLOM: “Lunini krici su odjekivali čitavim naseljem. Bilo je..”

Đoganijeva je doživela nervni slom, vrištala i bacala sve po stanu, zbog čega je obezbeđenje kompleksa okružilo njenu zgradu kako bi je sprečilo da počini ludost.

Labilnost Lune Đogane i njeni nervni napadi javnosti su poznati iz rijalitija, međutim kako “Scena” saznaje, njeno ponašanje nije ništa drugačije ni privatno. Kako smo otkrili, u luksuznom kompleksu, gde je živela, ona je često imala takve ispade, do te mere da su se komšije i obezbeđenje plašili da može sebe povrediti.

Blogerkina komšinica otkriva da je ceo kvart svedočio njenom nervnom slomu, koji je bio i te kako dramatičan i uneo pometnju u miran deo grada.

– Lunini krici su odjekivali čitavim naseljem. Bilo je jezivo, ceo komšiluk se podigao na noge. Ne umem da opišem kako je to izgledalo, vrištala je i urlala, nije moglo da se razazna šta govori. Otvorila sam prozor i ugledala obezbeđenje koje se okupilo ispod njene zgrade. Mislili su da će da skoči. Drama je trajala neko vreme, čula se lomljava stvari po stanu, njeni krici su bili zaista strašni i kao iz horor filma – kaže ona i dodaje.

– Očigledno da je ta devojka psihički potonula, pa verujem da ju je Sloba zbog toga i posećivao. Nakon tog nervnog sloma njega više nismo videli u kraju. Možda se sve i dogodilo kad joj je on saopštio da više neće dolaziti, da odustaje od njihove ljubavi. Ono što je jasno je da njoj treba pomoć psihologa kako bi prevazišla krizu. Tu noć se, na svu sreću, sve dobro završilo, ali je obezbeđenje kompleksa ipak stajalo duži vremenski period ispod terase da ne bi došlo do incidenta – zaključila je komšinica Lune Đogani.

 

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *