JELENA MARJANOVIĆ danas bi slavila tek 34. rođendan…

Već pomalo i zaboravljena, tragično nastradala Jelena Marjanović danas bi proslavila tek 34. rođendan da joj JOŠ UVIJEK nepoznata osoba nije oduzela mladi život tog 2. aprila 2016. godine.
Vrijeme prolazi, a ubica je još uvijek na slobodi i već sada se mnogi pitaju da li će ikada i biti uhapšen.
Jelenina kćerka Jana je za ovo vrijeme od ubistva priično porasla, ima 6 godina i donekle je svjesna cijele situacije vezano za njenu mamu Jelenu.
Zoran Marjanović je juče dao izjavu za “Blic” u kojoj je govorio kako je živjeti i kako se on i njegova kćerka nose sa ovom neizvješnošću i iščekivanjem hapšenja ubice, te kako će obilježiti današnji dan.
Jana kako odrasta sve više priča o svojoj majci…
“Stalno pita kad će zlikovac (tako ona zove čovjeka koji je ubio Jecu) biti uhvaćen. Pita me ko je on i zašto ju je odvojio od mame. Jana još vjeruje u pravdu. Nada se da će vidjeti na televiziji ubicu njene majke, a ja se nadam da će se on otkriti kako Jana ne bi izgubila vjeru u pravdu” rekao je Zoran.
Zoran je takođe rekao da će danas na Jelenin grob odnijeti kolače koje je voljela da jede, te će zapaliti svijeće kako običaji i nalažu. Takođe je rekao da će ukoliko Jana ne pođe na grob od Jane ponijeti pismo i crtež koji je jana nacrtala za svoju mamu.
Žalosno, mladi Jelenin život ništa i niko ne može povratiti, Janino odrastanje bez majke niko ni sa čime ne može nadoknaditi, ali da je ubica, monstum uhapšen i da odgovara za svoje nedjelo sigurno bi bilo članovima Jelenine porodice lakše.
Nadamo se skorom hapšenju mostruma koji je i predugo već na slobodi.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *