Kija sinoć priznala kakav je DOGOVOR SA SLOBOM imala prije rijalitija Zadruga… Ostavila sve bez komentara…

Slobodan Radanović i Kristina Kockar i dalje su u braku i koliko god Sloba Lunu predstavljao kao ljubav njegovo života i da je sve iskreno i neplanirano neki gledaoci i dalje misle i vjeruju da je sve ovo što se dešava lažno i unaprijed dogovoreno.
Sinoć su članovi porodice i prijatelji Zadrugara postvaljali pitanja učesnicima, a jedno od interesantnijih pitanja koje je upućeno bilo je ono postavljeno Kiji.
Drugarica Ana Marije postavila je pitanje Kiji, a Kijin odgovor je mnoge ostavio bez komentara.
“- Kija, kakav si dogovor imala sa Slobom pre ulaska i kakav je osećaj kada si se poljubila Sanju, i da li bi prešla na žene? – glasilo je pitanje, a Kija je bez imalo ustručavanja i oklijevanja odgovorila:
“Kakav sam dogovor imala sa Slobodanom? Bračni!” – bila je oštra Kija i time po ko zna koji puta demantovala navode da su ona i Sloba u dogovoru ušli u Zadrugu.
O ljubljenju sa Sanjom koja je rekla:
“Što se tiče tog trećeg pitanja, to je više bilo iz zezanja! Ja se uvek zezam, ne bih prešla na žene! Lepo je bilo ljubljenje sa Sanjom, bilo je na blic, mekano, iznenađujuće… Ja verujem i dalje u ljubav sa muškarcima. Tako da za sada ne prelazim”.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *