Kiji Kockar otkrivena još DVA TUMORA :( Njene riječi će vas pogoditi u srce…

Kristina KIJA Kockar je žena koja je za samo godinu dana dolsovno prošla od trnja do zvijezda. Nakon što ju je muš Slobodan Radanović prevario u Zadruzi, JAVNO, sa Lunom Đogani iako bi mnoge žene potpuno psihički pale, KIJA se izdigla iznad svega i kao što je poznato prvo pobijedila u tom šouu, a nakon toga uplovila u pjevačke vode gdje za sada jako dobro “pliva”. Za vrlo kratko vrijeme snimla je nekoliko pjesama i postala je jako, jako popularana pjevačica.
Međutim, uporedo sa pomenutim, Kija vodi borbu i sa karcinomom, tom opakom bolešću koja uzma sve više i više života.
Kristina Kija Kockar prošle godine uspešno se izborila sa rakom dojke, a samo dan nakon operacije vratila se svojim svakodnevnim obavezama kao pravi borac. Međutim, kontrola na koju redovno ide pokazala je da ima dva nova tumora.
O svemu se oglasila i KIJA i još jednom pokazala koliki je borac i da je osoba za koju poraz nije opcija.
“Išla sam pre mesec dana na kontrolu, kod našeg najboljeg dijagnostičara koja mi je pronašla još dva nova tumora koja se nisu videla na mamografu. Sada ih ukupno imam četiri. Jedan taj koji je bio veliki sam operisala. Doktorka me uverava da nemam čega da se plašim. Ona je fenomenalna, ona je spasla život mojoj koleginici stjuardesi, jer je na vreme otkrila njen problem.Tako da sam mirne glave – rekla je Kija.
SRETNO KIJA!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *