Kristijan KIKI Golubović izlazi IZ ZATVORA i odmah ulazi U RIJALITI šuo… Big Brother… ZADRUGA… PAROVI…???

Kako javljaje dobro obaviješteni srpski portal Kurir Kristijan KIKI Golubović je podnio zahtjev za prijevremeno puštanje na slobodu, a plan mu je da odmah uđe u jedan od rijalitija.
Poznato je da je Kristijan bio zvijezda Farme, pa bi, stoga, mnogima bilo logično da sada uđe u Zadrugu. Sa druge strane, nekoliko puta je gostovao u “Parovima“ pa sigurno nisu malobrojni ni oni koji očekuju da se Golubović konačno pojavi u zemunskoj vili kao takmičar.
Međutim obzirom da uskoro počinje i rijaliti šou Big Brother postavlja se pitanje od strane mnogobrojnih fanova rijalitij šou programaa da li je moguće da Kristijana vidiom u ovom formatu takmičenja.
Za ovu zadnju opciju mogućnosti su nekako najmanje i to iz više razloga i zaista teško da će se Kristijan pojaviti u Big Brotheru. Međutim sa druge strane najveće šanse se daju rijalitiju Zadruga baš zbog toga što je Kristijan već bio učesnik Farme rijalitija koji se emitovao na istoj televiziji i u istoj produkciji kao i Zadruga.
O mogućem prijevremenom izlasku Krisitjana Golubovića iz zatvora govorio je i njegov advokat Gvozden Grgur te je potvrdio pisanja medija da je Kristijan podnio molbe za prijevremeni otpust:
– Kristijan je u avgustu stekao uslov za podnošenje molbe za uslovni otpust poslije izdržane dvije trećine kazne. Molbu smo podnijeli, ništa više ne mogu da kažem. Golubović je već jednom podnio zahtjev za prijevremeno puštanje na slobodu, i to u aprilu, ali je sud njegovu molbu odbio. Razlog za takvu odluku nije nikada saopšten, ali se pretpostavlja da nisu ispunjeni pravni uslovi.
Definitivno u kojem god rijalitiju se Kristijan pojavi napraviće veliku pometnju.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *