Ko je zapravo pobednica Zadruge 3 Iva Grgurić!?!?

Iva Grugurić sinoć je proglašena pobednicom Zadruge 3. Obzirom da Iva nije spadala u uži krug favorita njena pobeda je mnoge iznenadila, a samim tim je izazvala zanimanje mnogih za sebe.
Grgurićeva za sebe kaže da je model, a rođena je 1993. godine u Osijeku, dok je, kad nije u rijalitiju, stacionirana u Zagrebu.
Ona je pri početku “Zadruge” pokazivala interesovanje za Vladimira Tomovića, a onda i za Stefana Karića, da bi potom stupila u romansu sa Filipom Đukićem, koji ju je i dočekao u studiju po osvajanju prvog mjesta i izljubio. Ona je u rijalitiju izjavila da je od kuće otišla kada joj je bilo 19 godina.
Prvo se zaposlila na jednoj farmi gdje je djecu sa posebnim potrebama podučavala jahanju. Tada joj je iskrsla prilika da se sezonski zaposli na moru, pa je napustila taj posao i otputovala na Jadran. Međutim, posao nije dobila, te se zaposlila kao hostesa na Zrću u Novalji.Hrvatska je brujala o njenoj navodnoj bliskosti sa tamošnjim biznismenom Marijanom Šarićem, ali i o glasinama da je bila u vezi sa Marinkom, sinom bosanskohercegovačkog biznismena Ivice Zovka.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *