Suzite vašu “mačkicu” na prirodan način!!! DOŽVITE ZADOVOLJSTVO!!!

Kegelove vježbe ZAISTA POMAŽU u suzavanju ženskog spolnog organa, ali morate biti uporne, morate redovno vježbati, nekoliko puta dnevno, dok sjedite, ležite, čak i dok hodate, vaša će se “makica” s vremenom sigurno suziti. Takođe da bi proces bio brži i uspješniji potrebno je jesti pravu hranu, hranu koja će iz oraganizma djelovati na suzavanje.
TO JE takozvana “hrana za vagnu”, namirnice bogate fitoestrogenima, koji dokazano pojačavaju elastičnost ženskog spolnog organa i tako utječu na njeno sužavanje. Te namirnice su mrkva, šipak, soja, sezam, sjeme piskavice i druge namirnice, čiju ćete dozu morati pojačati, ako želite što brže riješiti problem preširoke “mačkice”.
Takođe za one željne jačeg efekta, postoje i biljke koje specijalno djeluje u pravcu suzavanja i to je najzdraviji i najučinkovitiji lijk, kojim ćete relativno brzo vratiti onaj stari sjaj svojoj “mačkici”. Doduše, tu će vam pomoći tek pokoja biljka poput tajlandske biljke Pueraria Mirifica, koja navodno jako dobro obnavlja tkivo te štiti hormonalnu ravnotežu. Na tržištu se može naći i biljka, odnosno pripravak na bazi Curcume Comose, biljke koja dokazano hidratizira, odnosno štiti od suhoće te dobro zateže mišiće polnog organa.
Nadamo se da ćete uspjeti na sreću vašeg partnera, ali i vašu ličnu sreću.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *