Koža bez dlačica jednom za sva vremena!

Jedan od najvećih problema koji muči skoro sve žene jesu dlačice… Dlačice na rukama, na nogama, ispod pazuha, na licu ili bikini zoni sve one zadaju velike glavobolje svim ženama, ali i velikom broju muškaraca, makoliko ne željeli da priznau.
Nakgore od svega, taman što ih otklonimo, one se opet pojave i tako u krug. Kako god, nemojte uvijek koristiti obični brijač, nego pređite malo i na druge metode koje će dati trajnije rezultate.
Također, trebate znati da se dlačica možete riješiti na potpuno prirodan način. Sastojci potrebni za ovo uklanjanje su veoma korisni i dobro će vam doći.
Način koji je predstavljen u ovom članku je veoma učinkovit. Dat će trajnije rezultate i nećete morati dugo misliti o dlačicama. Potrebno je ipak da pratite kako se radi, kako ne biste pogriješili:
Potrebno vam je:
JEDAN EPILATOR
THANAKA PUDER
KUSUMBA ULJE
Proprema:
U zdjelicu saspite dvije kašike pudera i 3 kašike ulja. Sve dobro izmješajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu.
Nakon što ste pripremili “kremu”, epilatorom skinite dlačice sa kože koju želite tretirati, a nakon toga kremu nanesite u tankom sloju na kožu i dobro je utrljajte.
Nakon toga sačekajte 2 sata i operite toplom vodom. Postupak je potrebno ponavljati više dana, a ubrzo ćete uvidjeti da vaše dlačice sporije rastu.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *