KRAH LJUBAVI! Luna se guši u suzama i povraća! Sloba se vraća Kiji!

Jučerašnji dan je bio isuviše stresan za Lunu Đogani i Slobu Radanovića jer je blogerki zasmetalo to što ju je on sve vreme ignorisao dok je bio posvećen svojoj supruzi Kiji Kockar koja je primila teške vesti o smrti oca.
– Nisam bežao od tebe nego od svih. Hteo sam da budem sam – pravdao se Sloba, ali je naposletku priznao blogerki da njihov odnos već neko vreme nije isti.
– Tvoj prijatelj sam bio osam meseci, a ti si mnogo puta posumnjala u to. Zato je i zahladneo naš odnos. Posebno onog dana kada si rekla da sam ti upropastio život. To nisi rekla u afektu jer si mi to rekla deset puta u dužem vremenskom razmaku. Uostalom, u afektu možeš da kažeš “marš u p*čku materinu”, a ne da ti je neko upropastio život. To je nešto o čemu si dugo razmišljala – objasnio je Radanović Đoganijevoj kako stoje stvari.
– Nemoj da se vadiš na tu rečenicu ako su se tvoja osećanja ugasila – plakala je Luna neutešno.
Par se tokom razgovora dotakao mnogih tema, između ostalog i bezrazložne ljubomore i toga što se toliko često svađaju.
– Hajde, ostavi me, završi to već jednom, ja ne mogu više ovako! Htela sam da ti pružim u životu sve što ti je falilo i što nisi imao – grcala je Luna u suzama.
– Jeste, bila si u pravu kada si rekla da sam ti uništio život, a to sam shvatio kada je Kiji umro otac. Unštio sam život i njemu, i njoj, i tebi, i svima! – krivio je Radanović sebe za sve, ali je dodao da će ubuduće postupati tako da samog sebe ne povredi.
Naposletku, kako je Lunin plač postajao sve glasniji, Sloba ju je zagrlio i pitao je zašto plače kada zna da je on voli.
– Zato što znam da te gubim!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *