KRAJ PRELEPE VEZE! Sanja DALA ŠUT KARTU Matoroj: “Neka joj Luna sprema rodjendan!”

Iako se Jovana Tomić Matora uporno pravdala svojoj djevojci Sanji Stanković da ne osjeća ništa prema Luni Đogani, te da joj je narukvicu dala Ana Korać a ne ona, nekadašnja zadrugarka je ostala neumoljiva.

– Ljuta sam, bijesna, imala sam milosti samo zato što joj je bila slava, pa sam bila blaga u pismu. Šta priča ona tamo, kako je ona gledala, ali kako tu nema ništa, Coki je luda, ne razumijem. Pa, ima klip na kom ona skida narukvicu i preko Ane Korać je daje Luni. Šta znači to? O tome ćuti, misli da se to nije vidjelo! – razjareno je izjavila Sanja.

– Može da se vadi koliko hoće. Na šta to liči? Sumnjam da je Jovana nije preboljela i da i dalje voli Lunu. Meni Luna nije ništa kriva, ona djevojka ima pravo da čačka mečku, Jovana me tu izluđuje, ona ne zna da se ponaša.

Od useljenja u Jovanin novi stan, kako sama ističe, nema ništa.

– Nisam se preselila, niti ću da se selim. Neka ga sama sređuje kada bude izašla. Ja sam platila to što je trebalo da se plati, ključ sam dala njenom drugu da oni srede šta su obećali i to je to, ne zanima me. Ne znam ni šta planiram dalje, ako mi vjeruješ. Ja kao budala jurim, imala sam udes, trudim se oko nje, a ona sa Lunom tako. E pa neka joj Luna u aprilu sprema rođendan, ja sigurno neću! Ne pada mi na pamet! – zaključila je Stankovićeva.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *