Lepa Brena ŠOKIRALA FANOVE!

Lepa Brena pokazala je da još uvijek nije za mirovine, već za sportske aktivnosti. Konkretno, pjevačica je odlučila priuštiti sebi zabavu.
Iako mnogi misle da je možda dobar trenutak da Brena polako razmišlja o svojoj mirovini, iako je rekla da se ne želi povući, ne odustaje tako lako, pokazuju posljednji snimci koje je objavio njezin sin Viktor Živojinović – koji inače mora objaviti sve aktivnosti koje obavlja njegova mama – Lepa Brena osjeća se bolje nego ikad i kao da proživljava svoju novu mladost, pa nije odoljela isprobavanju jedne stvari koja je danas vrlo moderna među mladima, pa je odlučila i sama voziti na električnom romobilu.
Viktor se nije mogao oduprijeti da ga ne primijeti, pa je sve snimio, a zatim prenio na društvene mreže, a na snimku se vidi kako je pjevačica bila dobro raspoložena i da je, bez obzira na godine, bila vrlo dobra u tome.
Mnogi vjeruju da to nije baš onakvo ponašanje koje bi žena trebala biti kad se brine o unucima, a s druge strane, mnogi vjeruju da je život samo jedan i da pjevačica nema nikoga da joj to osporava. Samo treba uživati ​​u svojim postupcima u životu i ne gledati u mišljenja drugih ljudi.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *