Lijepa vijest za sve fanove Jelene iz Života na vagi!!!! “Eto sada kada su se dojmovi malo slegli mogu reći da sam neizmjerno ponosna što sam…”

Kao što smo već i pisali Jelena Putnik je prije par mjeseci upisala Fitnes učilište, a danas je Jelena svojim fanovima saopšila zaista lijepu vijest.
“Now its official 💪😎💙🤗 !! Edukacija je završena! Ispiti polozeni u predroku kao i sam završni ispit. A sada.. sada kreće dodatni rad na sebi..ima toliko stavari koje jedva čekam usavršiti…. toliko stvari još želim naučiti… @fitnesuciliste nam je dalo i više nego dobre temelje i više od temelja, a sada je sve na nama.. hvala svim profesorima na odličnim predavanjima. Hvala posebno @ana.matejak na neviđenom trudu i strpljenju. Stvarno je nevjerojatno koliko si nam znanja prenijela i zainteresirala nas za stvari koje su nam donedavno bile apsolutna nepoznanica…Veselim se nastavku edukacije😊 .. hvala i @mirnafajdetic na odličnim satima i sugestijama.. pomoći i savjetima… hvala svim kolegicama i kolegama na pomoći.. posebno dragim curama iz mojeg smjera IFG-a ❤.. Anita, Jelena, Ivana, Tihana, Matea, Kristina…vjerujem da ćemo se družiti i dalje☺… Eto sada kada su se dojmovi malo slegli mogu reći da sam neizmjerno ponosna što sam i službeno postala dio fitnes svijeta😎💪neću Vas razočarati kao ni moje vrijedne kolegice i kolege🤓… Hvala svima !” stoji u statusu Jelene Putnik.
Čestitamo i mnogo sreće u budućnosti…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *