LJUBAV LUNE I SLOBE PUCA !!? Sloba izrevoltiran rekao Luni da je i dalje voli najviše na svijetu, više od sebe, ali ona…

Miljana Kulić je na početku ove sedmice za potrčke izabrala Slobu i Kiju što je jako teško palo Luni zbog čega je u tom trenutku bila u jako lošem psihičkom stanju. Histerisala je, govorila kako su svi protiv nje i Slobe, čak je u tim trenucima napala i samog Slobu te se Đeksonu žalila na njega i Kiju.
Nakon što se smirila prišla je Sobi koji je nepomično ležao u krevetu i pokušala mu objasniti kako joj je i staviti do znanja da se kaja, ali Sloba joj je izrevoltiran cijlom situacijom i optužbama na njegov račun rekao da se ona ponaša izuzetno loše i da on ni u kojem trenutku ne izaziva njene negativne reakcije. Rekao joj je kada je on u pitanju da je sve isto kao ranije, da svoju Lunu voli najviše na svijetu, više od samog sebe, ali ona ne… “Ti bi me dočekala srećna, zaljubljena, jedva bi čekala da me vidiš… STISLA BI ME JAKO…”.
Na te njegove riječi Luna je sva uplakana rekla: “Pomozimi mi, ne znam šta da rasim…”.
Već nakon samo jednog dana od kako su Sloba i Kija izabrani za potrčke desile su se velike nesuglasice i velika napetost u vezi Slobe i Lune… šta će se događati do kraja sedmice, odnosno kada na kraju sedmice saznaju da se Miljanino “gazdovanje” nastavlja, odnosno da će Sloba i Kija biti potrčci ne jednu nego dvije sedmice možemo samo da zamislima. Ono što je sigurno veza Lune i Slobe je po svemu što smo imali priliku da vidimo na velikom iskušenju.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *