Navodni LJUBAVNIK Jelene Marjanović se oglasio… Evo šta je rekao…

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink gdje je govorio o slučaju ubistva Jelene Marjanović.
Milovanović je istakao u prvi plan postupke porodice Marjanović nakon hapšenja, tj angažovanje 5 jako dobrih advokata koji će zastupati Zorana Marjanovića, odnosno navode Zoranovog oca Vladimira da je pokojna Jelene imala ljubavnika.
Milovanović se zapitao odakle porodici Marjanović finansijska sredstva, tj 30.000 eura koliko će koštati usluge 5 angažovanih advokata u početnoj fazi odbrane, odnosno 100.000 eura ukoliko se uđe u proces.
Milovanović je takođe podsjetio da je Zoranov otac Vladimir sve do hapšenja hvalio svoju pokojnu snahu, a da je istog trenutka nakon što je Zoran uhapšen promijnio iskaz, te je ispričao jako ružne stvari za pokojnu Jelenu, odnosno da je imala ljubavnika.
– Došli smo do njega, taj čovjek je rekao da nikada u životu nije vidio ni čuo ništa o Marjanovićima, i to ne ne samo nego je to rekao i policiji – naglasio je MIlovanović.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *