LUIS JE POGINUO PRIJE 9 GODINA, A EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU NJEGOVA DJECA

Na današnji dan, prije tačno devet godina pjevač autentičnog glasa Ljubiša Stojanović Louis tragično je izgubio život u 59. godini, u saobraćajnoj nesreći.
Luis je iza sebe ostavio vanvremenske pjesme i specifičan stil muzike, a najteže su njegov odlazak podnijeli nevjenčana supruga Silvana Stojnić i njegovo šestoro djece Miodrag, Maja, Marko, Andrej, Sergej i Ela Mita.
Njegovi sin i kćerka Maja i Marko naslijedili su očev talenat, a malo ko zna da se oni danas uspješno bave muzikom, prenosi “Pink.rs”.
Maja se 2014. godine takmičila u jednom poznatom talent šou programu u kojem je pokazala svoje glasovne mogućnosti. Maja je rođena u Njemačkoj, u Minhenu i tamo je živjela do 2001. Ona je završila zanat za frizera, pa je neko vrijeme radila kao frizerka, a zatim kao konobarica. Bila je i menadžer jednog kluba u Njemačkoj. Muzikom se profesionalno bavi već deset godina. Maja je imala svoj bend sa drugaricom Ivanom, a sa bratom Markom pjevala je i u bendu “Marakuja”. Kćerka pokojnog Luisa je zatrudnila dva mjeseca nakon očeve smrti i na svijet donijela kćerku Tatjanu.
Marko je, osim talenta od oca naslijedio i nadimak Luis. On je talentovan i perspektivan muzičar, koji je poslije brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *