Luka Rok nakon diskvaliikacije iz Big Brother reality show-a danas za ugledni hrvatski portal ekskluzivno otkrio…

Luka Rok je definitivno tema broj jedan kada je Big Brother reality show u pitanju. Da podsjetimo… Luka je nakon 41 dan proveden u BB kući od Big Brothera zatražio da napusti Big Brother. Tada mu je po proceduri Big Brother dao 24 sata da razmisli o svojoj odluci, međutim Luka nije želio da čeka ni sekunde te je po izlasku iz ispovjedaonice počeo da vrijeđa produkciju, odnosno sam Big brother show. Luka je bio svjestan posljedica te je počeo da se pakuje, a nešto kasnije Big Brother ga je obavijestio da je izbačen iz Big Brother kuće.
Luka je danas za ugledni hrvatski portal Index.hr otkrio par ekskluzivnih informacija, te je tako na pitanje zbog čega se odlučio protiviti pravilima Big Brothera Luka rekao:
“Dosljedan sam sebi. Nisam odbijao izvršavati zadatke, odbijao sam biti glumac u showu i biti nešto što nisam ja. Striptiz, primjerice, nisam radio jer mi je energija tada bila jako niska. Ja sam prije svega duhovno biće i kada mi energija padne, ne da mi se raditi neke stvari.”
Takođe kada je Luka Rok u pitanju i više nego zanimljiv je i njegov odnos sa još uvijek učesnicom Big Brothera Anezi te je na pitanje o njoj i o mogućnostima da se njihov odnbos nastavi nakon što ona izađe Luka rekao:
“Šanse su i velike i male. Sigurno ćemo ostati prijatelji za cijeli život jer smo se povezali na duhovnoj razini, a odnos ste vidjeli i sami. Nekad smo bili kao pas i mačka, a nekad jako bliski.”
Na kraju je otkrio i svoje favorite te je rekao da je jedan od favorita upravo Anezi kao i Orky.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *