LUKSUZNU KUĆU DAJE BESPLATNO: Dala je ovakav oglas, a ima samo jedan uslov za sve kandidate!

Vikendica iz snova u selu Vranić, udaljenom na oko 35 kilometara od Beograda, koja ima četiri spavaće sobe, dva toaleta, džakuzi i ispred koje se nalaze stabla trešanja, višanja, šljiva i smokava, može biti vaša, i to – besplatno.
Postoji samo jedan uslov, a to je da ste ljubitelj životinja.Naime, Zorka Kecman (62) iz Beograda rešila je da parče raja, u kojem je provela mnogo srećnih godina, da nekome na besplatno korišćenje, ali zauzvrat traži da novi stanodavac redovno hrani njena tri psa i devet mačaka i podari im ljubav na kakvu su navikli. Ovaj neobičan oglas postavila je njena prijateljica na svom profilu
– Imanje sam kupila pre 10 godina jer mi se, kad sam išla u posetu prijateljici, selo Vranić baš dopalo. Tokom zime živela sam u Beogradu, ali sam jedva čekala da dođe proleće da odem u selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa – započinje priču Zorka.
Na ovom imanju ona je odgajila i svoje životinjice, ali je zbog bolesti čoveka koga voli morala da ih ostavi.
Inače, kuća koju će ustupiti ima nekoliko lepo nameštenih soba, s unikatnim detaljima, kao što su stari gramofon i sat, kućnu biblioteku, mašinu za pranje sudova… i prostire se na 130 metara kvadratnih. Ceo plac zauzima oko 10 ari.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *